Vill du utbilda dig inom det ständigt växande området estetisk medicin? 


Vill du veta hur man använder ultraljud för att vara en noggrann och säker behandlare?

Bli en komplett estetik injektionsbehandlare med oss!

Kursansvarig/föreläsare

Leg.Tandläkare Israa Oraibi

På IBA erbjuder vi kurser och utbildningar inom estetiska injektionsbehandlingar som täcker allt från grunderna till masternivå. Oavsett om du är nybörjare eller vill utöka din expertis, har vi kurser som kan hjälpa dig. 


Våra kurser fokuserar på de senaste injektionsteknikerna och ger dig en gedigen förståelse för både anatomi och farmakologi. Du kommer också att lära dig de bästa protokollen för att utföra Estetiska Injektionsbehandlingar på ett säkert sätt. 


Vi erbjuder omfattande praktisk träning där du får möjlighet att injicera under handledning av våra erfarna utbildare. Vi är även stolta över att vara den första Academy som erbjuder utbildningar inom ultraljud för estetisk medicin. Med vår utbildning kan du bli en noggrannare och säkrare estetisk injektionsbehandlare genom att lära dig att exakt lokalisera kärl. 


På IBA utbildar vi sjuksköterskor, tandläkare och läkare inom estetiska injektionsbehandlingar. Vårt erfarna team av certifierade och legitimerade utbildare har över 10 års yrkeserfarenhet och du kan vara säker på att du utbildar dig under professionella handledare med gedigen kunskap inom sitt område. 


Vi samarbetar bara med marknadsledande tillverkare inom estetikbranschen när det gäller produkter och material. Med våra partners kan du vara trygg med att du får tillgång till de bästa produkterna på marknaden för dina behandlingar. 


Vad som särskiljer oss ännu mer är att din utbildare även är en Aptos-tränare och håller utbildningar inom trådlyft. Så du får inte bara en omfattande och kvalitativ utbildning i estetiska injektionsbehandlingar, utan också möjligheten att lära dig den innovativa tekniken inom trådlyft från en expert. 


Oavsett om du är nybörjare eller redan har erfarenhet inom estetiska injektioner, har vi kurser som är skräddarsydda för att passa dig. Vi fokuserar alltid på säkerhet och effektivitet för att ge dig den bästa möjliga utbildningen. Vårt mål är att du ska kunna erbjuda dina patienter högkvalitativ och professionell vård. 


Anmäl dig idag och ta steget mot att bli en expert inom estetiska injektionsbehandlingar!


 

IDA  erbjuder ett komplett utbud av högkvalitativa kurser som delas upp i 4 steg från nybörjare till master 

Alla våra kurser hålls i Stockholm , Elit Plaza hotell.


Utbildningarna är anpassade och framtagna för dig som:


Våra utbildningar inom fillers är exklusiva och genomförs med endast 4 till max 8  kursdeltagare per tillfälle beronede på svårighetsgraden. 

Våra utbildningar vänder sig till dig som är Leg. Läkare, Sjuksköterska eller Tandläkare.

IDA' s Kurs upplägg 

Introduktionskurser

Datum: 29-31 Oktober Avklarad

Nytt Datum 13-14 September  


Avanceradekurser

Datum: 15 September Expertkurser 

Kontakta oss för datum Masterkurser

Kontakta oss för datum Trådar

Aptos Trådlyfts kurs 

Datum: 26 Juni 

Webinars 

Kommande

Ultraljud

16 September 

Sista anmällningsdag: 11 Augusti