Aptos Trådlyft

Få ett naturligt och ungdomligt lyft med trådlyft med Aptos-trådar! Vår klinik erbjuder denna icke-kirurgiska behandling som ger fantastiska resultat utan invasiva ingrepp.

Våra Aptos-trådar är tillverkade av en säker och biologiskt nedbrytbar substans som tolereras väl av kroppen. De stimulerar produktionen av kollagen i huden och ger gradvisa och naturliga lyftresultat. Du kommer att se fräschare och ungdomligare ut!

Trådlyft med Aptos-trådar passar för personer med mild till måttlig slapphet i huden. Det är viktigt att notera att behandlingen inte är lämplig för personer med allvarlig slapphet i huden, hud- och bindvävssjukdomar, gravida kvinnor eller personer med aktiv infektion eller inflammation i behandlingsområdet. Om du har några medicinska tillstånd eller tar mediciner, bör du diskutera detta med din vårdgivare innan du genomgår behandlingen.

Resultaten av trådlyft med Aptos-trådar varierar, men de varar vanligtvis i 2-5 år. Det finns andra alternativa behandlingsmetoder såsom traditionell ansiktslyftning och fillers, men trådlyft ger ett naturligare och oförskjutet resultat.

Kostnaden för trådlyft med Aptos-trådar varierar beroende på klinik och behandlingsområden. Kontakta oss för en kostnadsuppskattning och diskutera dina specifika behov och förväntningar med våra erfarna vårdgivare.

Behandlingen tar vanligtvis 30-60 minuter och utförs utan nedsövning. Efter behandlingen kan det finnas svullnad och blåmärken, men dessa försvinner normalt inom en vecka. Du kommer att se resultatet direkt efter behandlingen och det kommer gradvis förbättras när kollagenproduktionen ökar.

Som med alla medicinska behandlingar finns det vissa risker för komplikationer och biverkningar. Det kan inkludera infektion, blåmärken, ojämnheter i huden eller obehag. Var noga med att kontakta oss om du upplever några ovanliga eller oroande symtom efter behandlingen.Våra trådlyftsbehandlingar utförs av en Certifierad Aptos-tränare som är experter inom användningen av Aptos-trådar. Dessutom utbildar vår behandlare andra inom denna teknik. Du kan vara trygg i vetskapen att du behandlas av en kvalificerad och erfaren specialist.

Vi är registrerade och följer alla nödvändiga riktlinjer och skyldigheter för att ge en säker och kvalitativ vård. Kontakta oss för en personlig konsultation och få all den information och rådgivning du behöver. Vi är här för att hjälpa dig att nå dina skönhetsmål!


Stockholm 

TEL: 0736989204

E-post: info@isrora.com

Hemsida: www.isrora.com

Adress: Kungsgatan 23 

111 35 Stockholm 

öppettider

Lördagar

Kl 10:00 - 18:00


Boka din tid via boka direkt eller via telefon