Belkyra

Välkommen till Belkyra - den perfekta lösningen för att minska fett under hakan utan kirurgi! 

Med vår innovativa behandlingsmetod kan du skapa en förbättrad haka- och käklinje på ett säkert och effektivt sätt.

Belkyra består av en injektion med läkemedlet deoxycholic acid, som bryter ner fettceller och naturligt förs bort från kroppen. Detta gör det till ett utmärkt alternativ för dem som är missnöjda med sin dubbelhaka eller överflödigt fett under hakan.

En av fördelarna med Belkyra är att det är en icke-kirurgisk behandling, vilket innebär att du undviker ärr och en lång återhämtningstid. Dessutom kan vi erbjuda dig förväntade resultat som blir gradvisa och att flera behandlingar kan behövas för att uppnå önskade resultat.

Vi förstår vikten av att vara väl informerad innan du genomgår behandlingen, inklusive kostnaderna. Kontakta oss för att diskutera kostnaderna för Belkyrabehandlingen och boka en konsultation.


När du väljer Belkyra väljer du en behandling som ger resultat, med minimala risker och biverkningar. Vi erbjuder även patientförsäkring som täcker eventuella komplikationer eller skador efter behandlingen.

Eftervården är viktig för att säkerställa bästa möjliga resultat och vi ger dig tydliga instruktioner och råd för eftervård. Vi finns alltid tillgängliga för att svara på eventuella frågor eller bekymmer du kan ha efter behandlingen.

så säg farväl till dubbelhakan och överflödigt fett under hakan med Belkyra. Kontakta oss idag för att boka din konsultation och upptäcka fördelarna med denna icke-kirurgiska behandling. Vi ser fram emot att hjälpa dig att nå det utseende du önskar.

Stockholm 

TEL: 0736989204

E-post: info@isrora.com

Hemsida: www.isrora.com

Adress: Kungsgatan 23 

111 35 Stockholm 

öppettider

Lördagar

Kl 10:00 - 18:00


Boka din tid via boka direkt eller via telefon