Hyaluronsyra fillers - För en ungdomlig och ansiktsföryngrande effekt

Vad är Hyaluronsyra fillers?

Hyaluronsyra fillers är en behandling som används för att återfukta och återställa volymen i huden. Hyaluronsyra är en naturlig substans som finns i kroppen och har förmågan att binda fukt. Genom att injicera hyaluronsyra i huden kan man skapa en ungdomligare och mer fyllig look. Fillers kan användas för att reducera rynkor och fina linjer, förstora läppar, skulptera ansiktet och förbättra konturerna i huden.

Substanser och läkemedel som används

Hyaluronsyra fillers består av en gelsubstans som är baserad på hyaluronsyra av icke-animaliskt ursprung. Detta gör att fillern har en högre biokompatibilitet och minskar risken för allergiska reaktioner. Hyaluronsyra fillers är även återupplösliga och kan justeras vid behov.

Andra behandlingsmetoder

Förutom hyaluronsyra fillers finns det andra beprövade och likvärdiga behandlingsmetoder som kan användas för att uppnå liknande effekter. Dessa kan inkludera Botox-injektioner, dermabrasion, kemisk peeling och laserbehandlingar. Din behandlande läkare eller specialist kan hjälpa dig att välja den mest lämpliga behandlingsmetoden baserat på dina individuella behov.


Förnyad behandling eller åtgärd

Resultaten av hyaluronsyra fillers kan vara semi-permanenta och varierar från person till person. Effekten kan hålla från 3 månader och upp till ett år eller mer, men efter detta kan det vara nödvändigt med en förnyad behandling för att bibehålla resultatet. Din behandlare kan ge dig mer information om när du bör överväga en förnyad behandling.


Risker för komplikationer och biverkningar

Som med alla medicinska procedurer finns det en viss risk för komplikationer och biverkningar vid användning av hyaluronsyra fillers. Det kan inkludera svullnad, rodnad, blåmärken, klåda eller obehag på injektionsstället. I sällsynta fall kan det uppstå infektion eller allergiska reaktioner. Din behandlare kommer att informera dig mer ingående om potentiella risker och fördelar.

Behandlingsförlopp och resultat

Behandlingen utförs vanligtvis som en enkel injektionssession på kliniken. Din behandlare kommer noggrant att bedöma dina behov och önskemål och planera placeringen av fillers för att ge dig det mest naturliga resultatet. Efter behandlingen kan du omedelbart återgå till dina dagliga aktiviteter. De flesta människor upplever en omedelbar förbättring av sina problemområden, men fullständiga resultat kan ta upp till två veckor att visa sig.

Kontaktperson vid komplikationer

Om du upplever några komplikationer eller oönskade biverkningar efter behandlingen, bör du omedelbart kontakta din behandlare Israa Oraibi. Som kommer att kunna ge dig korrekt rådgivning och hjälp vid behov.

Telefonnummer vid akuta kompliaktioner: 0736989204 

Stockholm 

TEL: 0736989204

E-post: info@isrora.com

Hemsida: www.isrora.com

Adress: Kungsgatan 23 

111 35 Stockholm 

öppettider

Lördagar

Kl 10:00 - 18:00


Boka din tid via boka direkt eller via telefon