Konsultation

Varför behöver du en konsultation innan du genomgår estetiska injektionsbehandlingar? 

För att säkerställa att du får de bästa resultaten, självklart!

På vår klinik erbjuder vi en heltäckande konsultation där vi använder avancerad ultraljudsteknik för att scanna alla hudlager. 

Detta ger oss en tydlig bild av dina befintliga fillers, hudkvalitet, fettfördelning och även hur benstrukturen ser ut under huden. Denna exakta information är endast möjlig med vår ultraljudsmaskin. 

Utöver ultraljudsscanningen ingår det också en hälsodeklaration och ansiktsanalys där vi samlar in relevant information om ditt hälsotillstånd. Detta gör det möjligt för oss att skräddarsy en individuell behandlingsplan just för dig.

Ofta kan det vara så att du vill bli av med fina linjer, men kanske inte är medveten om att du behöver utföra en toxinbehandling för att minska muskelrörelse och låta rynkorna läka. Vid mer avancerade rynkor kan vi använda Belotero Soft Blanching Technique för en verkningsfull behandling.

Efter konsultationen får du med dig en papperskopia av den behandlingsplan vi har satt upp tillsammans. Vi hjälper dig även att boka in tiderna med rätt intervaller för bästa resultat.Vi går noga igenom olika behandlingsalternativ för att säkerställa att du har full förståelse för vad som kommer att göras. 

Din tid är viktig för oss och vi lyssnar noga på dina önskemål och vad du vill uppnå, så att vi kan hjälpa dig på bästa möjliga sätt.

Kostnaden för konsultationen är endast 600 kr och inkluderar även möjligheten att få ultraljudsbilderna skickade via e-post. 

Konsultation och betänktetid på 48H är ett krav enligt lag i Sverige  för att säkerställa att du får en säker och effektiv behandling.

Ge dig själv det bästa resultatet genom att boka en konsultation hos oss innan du genomgår estetiska injektionsbehandlingar.

Vi ser fram emot att hjälpa dig att nå dina önskade resultat och att uppnå det utseende du alltid har drömt om.

Stockholm 

TEL: 0736989204

E-post: info@isrora.com

Hemsida: www.isrora.com

Adress: Kungsgatan 23 

111 35 Stockholm 

öppettider

Lördagar

Kl 10:00 - 18:00


Boka din tid via boka direkt eller via telefon