Radiesse är ett filler ämne som används för att fylla ut rynkor och ge volym till ansiktet. 

Det är en gel som innehåller kalcium hydroxylapatit och som även används för att stimulera kroppen egna kollagen. 

Radiesse kan användas för att behandla olika områden i ansiktet, som exempelvis kinder, käklinje och nasolabialaveck.


Det förväntade behandlingsförloppet för Radiesse innebär att behandlaren injicerar Radiesse med en tunn nål i det område som ska behandlas. Efter behandlingen kan det förekomma viss rodnad, svullnad eller blåmärken, men dessa symtom brukar försvinna inom några dagar. Resultatet av behandlingen kan vara direkt synligt och kan hålla i sig i upp till ett år, beroende på individuella faktorer.

Radiesse består av kalciumhydroxylapatit, som är en biokompatibel och icke-allergiframkallande substans. Det finns dock alltid en risk för komplikationer och biverkningar vid användning av fillers. Exempel på risker kan vara blåmärken, svullnad, infektion eller ojämnheter i huden.

Diluterad Radiesse

Diluterad Radiesse är när man späder den med koksalt för att användas senare för att stimulera kroppens egna kollagenproduktion. Beroende på vilket område som ska behandlas späds den med olika styrkor för att ge bäst resultat. Kollagen är ett protein som ger huden dess fasthet och elasticitet. Genom att injicera Radiesse under huden kan man öka produktionen av kollagen och därmed uppnå en fastare och mer ungdomlig hud.


Radiesse kan användas för att behandla olika områden, såsom ansikte, händer, hals och decolletage. Det är en populär behandling för att minska synligheten av rynkor och linjer, samt för att ge volym och återställa ungdomlig hud. Den kan även användas för att behandla acne-ärr och ge en slätare hudtextur.


För att uppnå de bästa resultaten kan Radiesse ofta kombineras med andra fillers eller behandlingar. På vår klinik väljer vi att kombinera Radiesse med Belotero Revive, en annan filler som har fuktgivande egenskaper. Detta ger oss möjlighet att både stimulera kroppens eget kollagen och återfukta huden för optimala resultat.


När du kommer till vår klinik för en Radiesse-behandling kommer vår kunniga personal att undersöka ditt ansikte eller det område du vill behandla. Vi kommer att diskutera dina förväntningar och mål med behandlingen för att skapa en skräddarsydd behandlingsplan för dig.


Resultaten av Radiesse-behandlingen är oftast synliga 6 veckor efter behandlingen Hudens fasthet och volym kommer att öka i takt med att kroppens eget kollagenproduktion ökar. Resultatet kan hålla i sig upp till ett år, men kan variera beroende på individuella faktorer som ålder, hudens tillstånd och livsstil.


För att upprätthålla de bästa resultaten rekommenderar vi att du genomgår en kur av 3 behandlingar med 6 veckors mellanrum och sedan kommer tillbaka för en uppföljande behandling efter ett år. Din behandlare på kliniken kan ge dig mer specifik information om när en uppföljande behandling kan vara lämplig för dig.

Resultaten av Diluterad Radiesse-behandlingen är oftast synliga 6 veckor efter behandlingen Hudens fasthet och volym kommer att öka i takt med att kroppens eget kollagenproduktion ökar. Resultatet kan hålla i sig upp till ett år, men kan variera beroende på individuella faktorer som ålder, hudens tillstånd och livsstil.

För att upprätthålla de bästa resultaten rekommenderar vi att du genomgår en kur av 3 behandlingar med 6 veckors mellanrum och sedan kommer tillbaka för en uppföljande behandling efter ett år. Din behandlare på kliniken kan ge dig mer specifik information om när en uppföljande behandling kan vara lämplig för dig.

Resultaten efter icke diluterad Radiesse är direkt efter behandling och varar upp till 18 månader!

Föredelen med Radiesse är att man svullanr upp mindre och den har mindre risk för att migrera.

Eftervården efter Radiesse-behandling innebär att undvika direkt sol, stark värme och ansträngande träningspass de första dagarna efter behandlingen. Det rekommenderas också att undvika att massera eller gnida det behandlade området. För att förebygga sjukdom eller skada kan man regelbundet följa upp med sin behandlare för att säkerställa att resultatet är tillfredsställande och att eventuella komplikationer kan förebyggas eller behandlas.

Om du har frågor eller oro efter din Radiesse-behandling är du alltid välkommen att kontakta vår klinik. Vi finns här för att stödja dig och se till att du är nöjd med dina resultat.Stockholm 

TEL: 0736989204

E-post: info@isrora.com

Hemsida: www.isrora.com

Adress: Kungsgatan 23 

111 35 Stockholm 

öppettider

Lördagar

Kl 10:00 - 18:00


Boka din tid via boka direkt eller via telefon