F.A.Q

1. Vad skiljer Isrora Dental Academy från andra utbildningsinstitut?

Isrora Dental Academy är stolta över att vara det första akademin i Sverige som erbjuder skräddarsydda utbildningar för tandläkare med examen från länder utanför EU. Vi strävar efter att hjälpa dig att nå din legitimation och skapa en framgångsrik karriär i Sverige. Vår unika metodik och dedikerade instruktörer, inklusive tidigare handledare vid Karolinska Institutet, säkerställer en högkvalitativ utbildning.

2. Vem är kursen avsedd för?

Kursen är öppen för alla tandläkare med tandläkarexamen utanför EU, som önskar investera i sin framtid och snabbt erhålla tandläklegitimation i Sverige. Oavsett om du nyligen avslutat den teoretiska delen av kunskapsprovet eller om du redan har påbörjat din resa mot legitimation, är vår kurs utformad för att accelerera din väg till framgång.

3. Var hålls kurserna?

Våra kurser hålls i Ivoclar's moderna utbildningslokaler på Gustav III:s Boulevard 50, skapande en professionell och inspirerande inlärningsmiljö.

4. Hur lång är kursen och vad täcker den?

Preparationskursen sträcker sig över två dagar, OSCE-kursen över en dag, och teorin varierar från 3 till 6 månader. Allt kursmaterial ingår, och du får en exklusiv goodiebag, ett omfattande kompendium och ett diplom som kommer att stärka din professionella karriär.

5. Vad kan jag förvänta mig av boendet?

Vi rekommenderar The Winery Hotel, endast 300 meter från kurslokalen. Besök www.thewineryhotel.se för detaljer och bokningar. Vi strävar efter att göra din vistelse så bekväm som möjligt.

6. Hur kan jag registrera mig för en kurs?

För att registrera dig för våra kommande kurser, mejla oss på info@isrora.com med ditt fullständiga namn, adress, och telefonnummer. Du får sedan en faktura, och när den är betald har du säkrat din plats.

7. Bokningsvillkor:

Var noga med fakturaadress, referens och organisationsnummer vid bokning för arbetsgivarens faktura. Anmälan till kurs är bindande. IDA ansvarar inte för resa och boende. Vid avbokning inom 8 veckor före kursstart tas en administrativ avgift på 500 kr ut. Avbokning efter det debiteras hela kursavgiften, om inte läkarintyg finns. Avbokningar sker via info@isrora.com. Vid utebliven närvaro debiteras hela kursavgiften. Kursen kan komma att ställas in vid för få bokningar, och vi förbehåller oss rätten att byta kurslokal vid behov. Vid oförutsedda händelser förbehåller sig IDA rätten att sätta in annan föreläsare eller ställa in kursen. IDA:s ansvar begränsas till återbetalning av erlagd kursavgift.

Om du har ytterligare frågor är du välkommen att kontakta oss på info@isrora.com. Vi ser fram emot att stödja din professionella utveckling!