Välkommen!

Välkommen till Isrora – Din sida för dental expertis och estetiska injektioner!


Är du i behov av expertis inom tandvård eller estetiska injektioner? Då har du kommit till rätt ställe. Jag är stolt över att vara en erfaren tandläkare och ägare till en framstående akademi inom tandvård och estetiska injektioner.


Här på isrora.com erbjuder vi två distinkta vägar för att möta dina behov inom tandvård och estetiska injektioner. 


IDA är vår sektion för tandvård, där du kan få ta del av toppmodern tandvård med fokus på precision och omsorg. Vår expertis sträcker sig över allt från tandrengöring och tandblekning till tandimplantat och kosmetisk tandvård. 


Om du kommit till Sverige med en tandläkarexamen från utlandet och behöver förbereda dig för kunskapsprovet och få legitimation som tandläkare i Sverige, erbjuder vi kurser och träning som kommer att ge dig den kunskap och färdigheter du behöver för att lyckas. Vårt erfarna och kvalificerade team kommer att guida dig genom varje steg och se till att du är välutrustad för din professionella resa inom den svenska tandvården.


IBA är för dig som är intresserad av att förnya och förbättra ditt utseende genom estetiska injektioner. Vi erbjuder skräddarsydda behandlingar för att temporärt minska rynkor och ge dig ett ungdomligt utseende. Med vårt kunniga team av certifierade tandläkare och toppmodern utrustning kan vi hjälpa dig att nå dina estetiska mål på ett säkert och effektivt sätt.Dessutom är vi stolta över att vara de första som erbjuder ultraljud inom estetisk medicin på vår klinik.


Oavsett vilken väg du väljer, kan du vara trygg med att vi sätter din komfort och säkerhet i första hand. Vi strävar efter att skapa en enastående och bekväm upplevelse för dig.


Utforska våra specialiserade tjänster på vår sida och klicka dig vidare till IDA eller IBA för att få mer information och boka din tid idag.


Vi ser fram emot att välkomna dig till vår tandvårdsklinik eller estetiska injektionscenter där vi tillsammans kommer skapa det leende och utseende du alltid har strävat efter att uppnå.


Vänliga hälsningar,


Israa Oraibi 

Tandläkare och ägare till Isrora dental &academy + Isrora beauty& aesthetics.