"Min vision för IDA är att vara en ledande akademi i Skandinavien när det gäller utbildning inom både tandvård och estetiska injektionsbehandlingar."

- Israa Oraibi

Alla Kurser 

Hej och välkommen till min hemsida! 

Jag heter Israa Oraibi och jag är en passionerad tandläkare som brinner för mitt yrke. Mitt främsta mål är att kunna erbjuda mina patienter tandvård av absolut bästa kvalitet och för att uppnå detta strävar jag alltid efter att höja min kompetens och bli bättre på det jag gör.

Jag har  10 års erfarenhet inom tandläkaryrket och har arbetat på olika institutioner såsom sjukhustandvården, Karolinska institutet och inom privata sektorn. Jag har även en bred odontologisk kunskap samt lång erfarenhet inom vuxentandvård och pedagogisk undervisning.

Under de senaste 5 åren har jag nichat mig inom kirurgi och estetiska injektionsbehandlingar. Det innebär att jagutför implantatoperationer och reducerar Buccalfat pad. Jag är också väldigt noga med att ersätta förlorade tänder med protetik av hög kvalitet för att återskapa både funktion och estetik.

Mitt främsta mål är att du, som min patient, ska känna dig trygg och väl omhändertagen hos mig. Genom mina kunskaper och erfarenheter strävar jag efter att ge dig ett funktionellt bett och friska, vackra tänder som du kan behålla livet ut.

Dessutom erbjuder jag kurser och träning för tandläkare med examen utanför EU som förbereder sig för att erhålla sin tandläkarlegitimation i Sverige. Jag erbjuder steg-för-steg-vägledning och praktisk träning för att ge dig bästa möjliga förberedelse inför Kunskapsprovet.

Jag ser fram emot att få möta dig och hjälpa dig att uppnå dina tandvårdsbehov och mål. Tveka inte att kontakta mig om du har några frågor eller vill boka en tid för konsultation eller kurs.


Varmt välkommen!

Israa Oraibi 

Utforska våra utbildningsmöjligheter hos Isrora Dental & Academy och ta din karriär till nya höjder! 

Med våra flexibla klasser har du möjlighet att anpassa din inlärning till ditt hektiska schema. Vi sätter stor vikt vid att erbjuda små grupper för att kunna ge dig den personliga uppmärksamhet du förtjänar. Vår träning är praktiskt inriktad och ger dig värdefull erfarenhet som du kan använda direkt. Vi har också ett starkt nätverk med både offentliga och privata arbetsgivare som kan hjälpa dig att landa ditt drömjobb.

Vår ultraljudskurs i estetisk medicin är något helt unikt och passar perfekt för läkare, sjuksköterskor och tandläkare. Genom den här specialiserade utbildningen får du en fördjupad förståelse för ämnet och blir expert inom området. 

För dig som har examen utanför EU erbjuder vi också förberedelsekurser inför Kunskapsprovet, vilket ger dig de kunskaper och färdigheter som krävs för att arbeta som tandläkare i Sverige. Vi är stolta över att vara en av de första somerbjuderdetta i landet.

På Isrora Dental & Academy är kvaliteten på utbildningen vår främsta prioritet. Vårt mål är att ge dig en omfattande och intensiv utbildning som kommer att öppna dörrar till framgång och nå din svenska tandläkarelgitimation snabbare med oss.


Kom och besök oss för att uppleva vår professionella och engagerade miljö. På Isrora Dental & Academy får du inte bara en utbildning – du får en upplevelse som förändrar ditt liv. Vi är stolta över att förmedla kvalitet och nöjdhet till våra elever och kunder. Låt oss hjälpa dig att nå dina mål och ta din karriär till nästa nivå!


Why choose Isrora Dental & Academy training?

Varför välja Isrora Dental & Academy?


1. Professionalism: Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativ träning inom tandvård. Vår erfarna kursansvarige kommer att ge dig den kunskap och de färdigheter du behöver för att klara av kunskapsprovet.


2. Kompetens: Vår kursansvarige har 10 års erfarenhet inom tandvårdssektorn och är känd för sin kompetens och expertis. Våra träningsprogram är utformade för att hjälpa dig att få din legitimation i Sverige snabbare.


3. Resultatorienterade: Våra träningsprogram är utformade för att hjälpa dig att uppnå verkliga resultat. Vi fokuserar på att ge dig praktiska färdigheter och kunskaper som du kan tillämpa direkt på arbetsplatsen.


4. Kvalitet: Vi strävar efter att erbjuda högsta kvalitet i allt vi gör. Våra träningsprogram är noggrant utformade för att uppfylla de mest krävande standarderna och förväntningarna. Du kan vara säker på att du får en omfattande och högkvalitativ utbildning hos oss.


5. Motivation: Vi brinner för att hjälpa människor att nå sin fulla potential inom tandvårdsområdet. Vi kommer att stödja och inspirera dig under hela din träningsresa för att hjälpa dig att nå dina mål och uppnå framgång.


6. Prisvärt: Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativ utbildning till överkomliga priser. Vi tror att en kvalitetsutbildning inom tandvård ska vara tillgänglig för alla och strävar efter att hålla våra priser rimliga.


Om du vill ta din karriär inom tandvård till nästa nivå, är Isrora Dental & Academy det rätta valet för dig. Kom och bli en del av vårt nätverk av framstående yrkesverksamma inom tandvård och upplev en träning av högsta kvalitet.