Välkommen till Sveriges första ultraljudsstyrda estetiska klinik i Stockholm


Vi är glada att kunna erbjuda dig denna banbrytande teknik för att säkerställa att du får de bästa möjliga resultaten och upplevelsen.

Vi förstår att dina injektionsbehov är unika och att du förtjänar individuell och skräddarsydd behandling. Genom att integrera ultraljudsteknik i våra behandlingar kan vi erbjuda dig enastående precision och noggrannhet.

Med hjälp av ultraljud kan jag visualisera hudens strukturer och kärl på en djupare nivå. Detta gör det möjligt för mig att exakt positionera injektionerna och se till att de når rätt lager och djup.

Jag är stolta över att kunna erbjuda dig denna avancerade teknik, som inte bara ökar säkerheten utan också garanterar att dina injektioner utförs på rätt ställe med optimala resultat. 

Din trygghet och tillfredsställelse är min högsta prioritet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till vår klinik och se till att du får den bästa möjliga injektionsbehandlingen med hjälp av ultraljudsteknik. 

Vänligen kontakta oss om du har några frågor eller önskar boka din första konsultation.

Välkommen till en ny era av injektionsbehandlingar med ultraljud - vi ser fram emot att ta hand om dig och hjälpa dig att uppnå dina skönhetsmål!

Alla behandlingar utförs med hjälp av ultraljud.

Kliniken ligger på The Venues lokaler kungsgatan 23.

Boka din  konsultation tid via länken nedan 

Behandlingar som vi erbjuder 


Vi erbjuder även dessa behandlingar 

Vad är ultraljud?

Ett ultraljud är ett avbildningstest som använder ljudvågor för att skapa en bild (även känd som songrogram) av organ, vävnader och andra strukturer inuti kroppen. 

Till skillnad från röntgenstrålar använder ultraljud ingen strålning.

När du blir undersökt med ultraljud används ett verktyg som kallas ultraljudsgivare. Den är kopplad till en dator med en bildskärm.

Från ultraljudsgivaren sänds svaga ljudvågor in i kroppen. När ljudvågorna studsar tillbaka från vävnaderna och organen omvandlas de till en bild som visas på bildskärmen. 

Det är inte skadligt att undersökas med ultraljud. Ultraljudsvågorna avger en svag energi som du inte kan känna.

Med ultraljud så kan man se alla kärl och hudlager.

Vilket gör att man kan utföra en säker injektionsbehandling.

Din behandlare är certifierade av Estetiska Injektionsrådet